WIE BEN IK?

Laura. Die van eeuwige student en hoppen van depressie naar depressie, psycholoog naar psycholoog… Is gegaan naar het roer totaal omgooien en leven van binnenuit. Een leven waar ik wèl gelukkig van word en waar mijn intuïtie mijn uitgangspunt is.

Mijn lichaam en hoofd gaven jarenlang heel duidelijk aan dat ik niet het pad bewandelde voor mij op dat moment. Ik luisterde er niet naar, waardoor ik eigenlijk jaren ongelukkig ben geweest. Achteraf een enorm mooie en waardevolle les, al zag ik dat toen niet zo. Luister, want je hart wijst de weg!

Ik zat vast in patronen en ‘hoe het hoort’ in onze maatschappij en wat anderen misschien zouden denken. Zat vaak in de slachtofferrol, het leven overkwam mij. Tot ik koos eruit te breken en innerlijk werk te doen. Ik ging echt duiken in wie ik nou eigenlijk ben en wat ik wil in dit leven. En dat leidde tot stoppen met mijn studie psychologie, na jaren aanmodderen. En vol gaan voor het coachen met paarden.

Wat ik jou mee wil geven? Niets MOET, tenzij je het wilt en voelt vanuit je tenen. Jij bepaalt en kan elk moment kiezen. Ergens voor gaan. Ergens mee stoppen. Ik hoop je daar met mijn verhaal ook mee te inspireren.

Zullen we eens kennismaken?
Laura Van Gool

MIJN MISSIE

Jou begeleiden op een pad naar meer bezieling en geluk! Niet door de route voor je uit te stippelen. En niet door alleen maar licht en positiviteit te brengen. Ik geloof dat jij zélf alle wijsheid in je hebt. Dat alles in jouw proces er mag zijn, aangekeken en doorvoelt mag worden. Ik sta voor het ontwikkelen van self-empowerment: Leren bewust worden en naar binnen keren om te luisteren naar je gevoel en intuïtie, zodat je zelf een leven vol voldoening, vertrouwen en vrijheid creëert. Aan het roer staan van je eigen leven! De paarden en ik laten je met alle liefde al jouw krachten ontdekken en benutten.

WAAROM IK DIT WIL?

Omdat ik uit ervaring weet en een diep geloof heb in wijsheid van binnenuit. Dat jouw intuïtie, je hart, je ziel jou de weg wijst. Dat je alles in je hebt en elk moment kunt kiezen de signalen te volgen.

Ik ben van een echte denker en piekeraar die zich moeilijk kon concentreren, gegaan naar thuiskomen in mezelf. Omarmen van spiritualiteit en alle tijd nemen voor persoonlijke ontwikkeling, mediteren en ondernemen vanuit flow. Natuurlijk neemt mijn hoofd, mijn ego het ook over. Maar nu is dat een signaal in plaats van leidend. Dat ik vanuit angst of tekort denk, vanuit een oud of nog onbewust patroon. En dat ik daar aandacht en liefde aan mag geven. Het mag aanschouwen in het moment. Het mag doorvoelen zonder oordeel, zonder dat het me overneemt.
Er is geen quick fix in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik wil jou graag leren hoe jij het fijnst en makkelijkst jouw processen aangaat. Op de manier die bij je past. Ik wil je uitnodigen alles als leerschool te zien, alles als spiegel. Het is zo mooi als je het leven zo kunt zien en dingen aangrijpt om nieuwe stappen te maken op je pad. Ik loop graag een stuk mee op het jouwe.

REALIGN. in mijn 1-op-1 traject
REVISE. tijdens een 1-op-1 retreat
REMEMBER. in een 1-op-1 truffelceremonie

LET’S CONNECT!

Leuk om je te leren kennen! Stel gerust een vraag via mail of whatsapp, of klik op de knop voor het inplannen van een kennismaking. Wil je op de hoogte blijven van Equinox, mijn werk en events? Dit deel ik voornamelijk via social media, dus klik vooral op een van de icoontjes hieronder.

Kan ik iets voor jou betekenen? Ontdek het in een gratis online sessie

HET PAD VAN HET HART

Leidde bij mij tot een heerlijk leven in Drenthe! Een wens die ik altijd koesterde en die ik heb waargemaakt. We hebben een prachtige plek, midden in de natuur.

Hoe mooi is het jou te ontmoeten, te upliften, op een plek die ik zelf gemanifesteerd heb. Een voorbeeld van wat ik uit wil dragen. Je kunt dromen waarmaken! Jij kunt aantrekken wat je zo graag wilt. En ik kan je samen met de paarden laten zien wat jíj daarvoor nodig hebt.

Voor iedereen is dat iets anders, maar het antwoord zit al in je. Ik haal het graag in je naar boven. Een diep ‘weten’ en vertrouwen ervaren, 100% jezelf kunnen zijn en je processen omarmen  – dat is wat ik jaren gemist heb en waar ik ver van ben gebleven. En juist wat ik heb gevonden door andere wegen te bewandelen. Ik gun het jou met heel mijn hart dat in jezelf te vinden en te benutten.

Kom je langs?