Een stukje voor jou, omdat je het verdient. Want je bent bijzonder. Bijzonder, en ook zo normaal.

Je hebt je eigenaardigheden, dingen waar je goed in bent, dingen waar je slecht in bent. Dingen waar je gek op bent, dingen die je vervelend vindt. Je hebt dromen en doelen. Je hebt teleurstellingen en mislukkingen. Je hebt motivatie, doorzettingsvermogen. Je hebt verdriet, boosheid en blijdschap. Kracht. Je hebt liefde, voor anderen en voor jezelf.

Je hebt het allemaal. Maar soms heb je te veel.

Het brengt je uit balans. Laat je wankelen. Twijfelen misschien. Aan je pad, je keuzes, maar bovenal aan jezelf. Aan de jij die juist zo krachtig kan zijn, vol doorzettingsvermogen en motivatie. Die jij wordt overschaduwd door te veel.

En dat maakt jou nou zo normaal. Want we hebben allemaal weleens te veel. Af en toe, of een hele tijd. Allemaal. Je collega, je vriendin, je moeder, je buurvrouw. En ja, ik ook.

Soms raak je verstrikt in te veel, en kom je er niet meer uit. Niet zomaar. Niet voor lange tijd. Niet snel. Niet alleen.
En het mooie is, dat hoeft ook helemaal niet… je hoeft het niet alleen te doen. Jij kan hulp vragen.

Hulp vragen. Het is nog zo vaak bijzonder, terwijl het zo normaal zou moeten zijn.

Wees bijzonder. En leer kracht putten uit wat jou jij maakt. Leer het te zien, te voelen, te uiten. Herontdek jezelf. Samen.

Ik kan je namelijk helpen, samen met de paarden. En die paarden, daar hoef je helemaal niets mee te hebben. Ze hebben wel iets met jou, zodra je bij ze in de buurt komt.
Zij zien jou. Ze reageren. Op jou als geheel, op alles in je hoofd en in je hart. Ze hebben iets met jou en doen wat nodig is, zonder er een oordeel over te hebben.

En dat is voor ons vaak bijzonder, en voor hen zo normaal. Ze zijn zichzelf, en dat is genoeg.
Zij kunnen van te veel genoeg helpen maken. Genoeg, en nog steeds bijzonder.

Kom je bij ons langs? Wij staan voor je klaar.

Liefs, Laura