FAQ items aan het laden...
Retreat2023-05-26T21:46:20+02:00

DIVE DEEP

Dit retreat is voor jou als je in korte tijd de diepte in wilt. Een ripple effect wilt creëren in jouw transformatieproces.  Of dat nou is door veel te doen en leren, of juist door los te (leren) laten en te zijn in het moment…

Wil jij samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit of business? Intensief duiken in jouw denken en voelen? Jouw patronen bewuster krijgen en veranderen? Heb jij behoefte aan helderheid? Focus? Een doorbraak? Of juist aan rust en alle aandacht, tijd en ruimte voor jezelf? Kom langs bij mij en de paarden, dan dompelen we ons erin onder. Ik vind het belangrijk dat jij je volledig welkom en gedragen voelt. Dat je de vrijheid en ruimte voelt om volledig te ontdekken, voelen en ervaren. Dat alles er mag en kan zijn en het proces zich mag ontvouwen. Ik geef de retreats met liefde en volledige aandacht: Puur voor jou.

Jij wilt stappen zetten zonder belemmeringen. Leren wat jou nou echt drijft en blij maakt. Meer leven vanuit je intuïtie, je ziel. Voldoening en geluk halen uit jezelf, uit je werk en de relaties die je hebt. Omdat je voelt dat het anders kan. En omdat je weet dat het je oplevert waar je zo naar verlangd: Vrijheid. Honderd procent jezelf kunnen en durven zijn. Vanuit haar het leven durft te omarmen. Al het fijne en mooie, maar ook het donkere en zware. Het is welkom, omdat jij vol vertrouwen en liefde in het leven staat. Je krijgt energie van wat je doet en laat. Je trekt aan wat je graag wilt. En het leven ontvouwt zich vanuit flow, gemak en overvloed.

WAT HOUDT HET IN?

Een uitgebreide deep dive: een driedaags retreat inclusief twee overnachtingen! Maatwerk afgestemd op jou. Intensief bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en daarmee ook je business, of dat nou neerkomt op werken aan actie en focus, of juist afremmen, ontspanning of overgave.

Gun jezelf de tijd en ruimte tot transformatie. Groei door middel van het werken met paarden, ceremonie, meditatie, kaartlegging, energetische healing… De retreats bevatten allen liefdevolle elementen die ik intuïtief inzet – aangepast op jouw energie, vraagstukken, behoeftes en wensen. We vormen de dagen samen, vanuit flow!
Je krijgt de tijd en ruimte om inzichten te laten bezinken en uit te werken. Zo loop je bijvoorbeeld direct het Drents-Friese Wold in voor een wandeling of kun je ideeën uitschrijven in je journal. We doen dat waar behoefte aan is op het moment, dus verderop beschreven inhoud kan en mag afwijken 🙂

TESTIMONIALS

“Via via kwam ik terecht bij Laura om mee te doen aan een connection retreat. Ik wist niet wat mij te wachten stond maar ik wilde altijd wel iets doen met paarden. Spannend en buiten mijn comfort zone maar het voelde goed! Mijn gevoel klopte want ik heb een geweldig en waardevol weekend gehad. Laura is lief, heeft humor en straalt rust uit waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij haar. Ik heb een heerlijk weekend met mezelf gehad om echt weer naar mijn eigen behoefte te kunnen en mogen luisteren. Ik heb heel veel zin om verder mijn pad te gaan bewandelen en steeds meer in mijn eigen kracht te gaan staan 🙂 Ik merk nu al dat er zoveel in beweging komt en er ontstaan mooie mogelijkheden/ontmoetingen. Dankjewel Laura (en paarden 😉 voor jouw fijne, leuke en inspirerende begeleiding en het heerlijke eten!”

“Het was een ervaring die moeilijk te beschrijven is… Een meerdaagse maakt het echt af, je gaat na de meditatie met een haarscherpe intentie de bak in en hebt de tijd om alles te doorvoelen, er over te schrijven en na te bespreken. Op dag twee terug de bak in helpt echt om nog meer helderheid te krijgen en je inzichten verder in te laten dalen. De reiki als toetje helpt echt om als herboren naar huis te kunnen! In de omgeving kun je ook heerlijk wandelen, bij elke stap verder verankeren… zo wordt het weekend echt een krachtig retraite!”

“Wat was het tof!  Door de inzichten en een magisch contactmoment tussen mij en het paard ervaar ik meer kracht. Die kracht geeft rust.
Ik zou een retreat/paardencoaching zeker aanraden. Het is een totaal programma zodat je met zuivere intentie de bak in gaat en twee dagen echt tijd hebt voor jezelf. Tijd om na te denken, te schrijven, maar bovenal te voelen wat alles met je doet!”

“Dankzij Laura en haar paarden heb ik weer een stuk pijn uit het verleden verder kunnen helen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Naast dat verdriet en dankbaarheid er mochten zijn, vond ik de sessie vooral heel liefdevol. De setting was heel veilig en vertrouwd, ik voelde me heel welkom. ”

“Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.”

“Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.”

“Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je geen specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.”

“Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!”

“Je krijgt de boodschap van de paarden die jij moet ontvangen, dat is er zo mooi aan! Het is voor iedereen uniek.”

WAT GAAN WE DOEN?

RETREAT. is een volledige ceremonie voor, door èn over jou. De inhoud geven we samen intuïtief vorm, met een programma volledig aangepast op jouw energie, vraagstukken, behoeftes en wensen!
Om gericht, met liefdevolle aandacht en intentie bezig te zijn met jouw proces, omkleden we de dag(en) met rituelen en meditatiemomenten. In de sessie(s) met paarden observeer, vraag en verduidelijk ik als coach en begeleider. Jij krijgt inzichten, wordt je bewust en hebt alle ruimte om te onderzoeken wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken.
Elementen die ik intuïtief inzet om jou extra te ondersteunen zijn energetische healing, drum, zang en dans, meditatie, een (stilte)wandeling, intuïtief schrijven of het trekken van orakelkaarten. Vooraf en na afloop is er online contact via coachcalls.

Een intuïtief vormgegeven en verzorgd retreat! In te plannen op elke dag van de week, in overleg.
Start om 15 uur en eindigt rond 15 uur op de laatste dag, waarin je 4 blokken hebt waarin we intensief aan de slag gaan. We starten en sluiten af met volle aandacht, middels een openings- en afsluitend ritueel.

Verspreid over de drie dagen kunnen we het volgende inplannen:
Sessie met de kudde
Energetische behandeling (reiki)
Meditaties/visualisaties/kaartlegging/drumsessie
Wandelcoaching of stiltewandeling
Genoeg vrije tijd voor schrijven/wandelen/bezinken

Je overnacht in een luxe studio gelegen aan het Drents-Friese Wold.  Je hebt een tweepersoons boxspring, wifi, zitgedeelte, keuken en badkamer helemaal voor jezelf. Je hoeft geen beddengoed/handdoeken mee te nemen of schoon te maken.

2 Lunches, koffie/thee en fruit zijn inclusief. We overleggen samen de wensen en mogelijkheden m.b.t. ontbijt en diner.
Scroll naar beneden voor een foto impressie of bekijk de externe website van Boerderij de Heerlijkheid.

Vooraf vindt een intake plaats en twee weken na het retreat een integratiegesprek via Zoom.

Paardencoaching

De rode draad in het retreat izjn sessies met paarden. Daarin gaan we aan de slag met een thema of vraag. Als coach en gids observeer, vraag en verduidelijk ik – Jij krijgt inzichten, wordt je bewust en hebt alle ruimte om te onderzoeken wat je wilt en krijgt ook helder hoe je dat gaat bereiken.

Sjamanisme

Om gerichter, met aandacht en juiste intentie bezig te zijn met jouw proces, bied ik ook sjamanistische ceremonies op maat aan. Om stil te staan. Te transformeren. Te helen. Te leren van de natuur, van de kosmos. Lees meer over ceremonieel werk op de pagina ‘werkwijze’.

Energiewerk

Omdat mijn werk gericht is op de ervaring van ‘heel’ zijn, vul ik de dagen intuïtief aan. Denk hierbij aan energetische behandelingen middels Reiki, het werken met de energie van de elementen, de natuur, meditatie/visualisatie op maat en het trekken van orakelkaarten.

WAAR KUNNEN WE ZOAL MEE AAN DE SLAG?

– Blootleggen van patronen en belemmerende overtuigingen
– Leren volgen van het pad dat intuïtief goed voelt voor jou
– Het creëren van andere gewoontes, een ander verhaal
– Leren kennen en benutten van jouw talenten
– Krijgen en behouden van diep en grondig vertrouwen
– Makkelijk keuzes kunnen maken, knopen doorhakken
– Business ideëen onderzoeken of uitwerken

WAT LEVERT EEN RETREAT OP?

– Rust, vrijheid, richting en ruimte in jezelf
– Een mega boost in vertrouwen, energie en gevoel
– Je staat aan het het roer, jij bepaalt
– Je bent bewust en in verbinding met je ware zelf
– Je doet en werkt meer vanuit je gevoel, minder vanuit je hoofd
– Je kent jezelf door en door en weet wat werkt voor jou

FOTO IMPRESSIE

WAAROM BIJ MIJ?

Ik vind het heel belangrijk dat je naast inzichten opdoen en bewustwording verruimen, het geleerde ook volledig integreert en kunt toepassen in je dagelijks leven. Dus niet alleen vanuit je hoofd, vanuit ratio… maar vanuit gevoel en ervaren.

Omdat jouw eigen gevonden en gevoelde antwoorden en oplossingen jou veel beter bijblijven dan iets wat je hebt gehoord, besproken of gelezen.
Het persoonlijke proces wat je aangaat met mij en de paarden creëert vrijheid, richting en ruimte. Uniek door de combinatie van coaching met woorden en het ervarend leren met paarden, in de natuur. Daarnaast voeg ik daar nog een vleug spiritualiteit en sjamanistisch gedachtegoed aan toe. Ingrediënten voor een helende, persoonlijke reis met hoofd èn hart, om jouw dromen, doelen en wensen waar te maken. Dichter bij je ware zelf, dat wat jij in essentie bent en wilt doen op aarde.

JIJ…

wilt investeren in jezelf en een liefdevolle spiegel voorgehouden krijgen, omdat je weet en voelt dat dát is wat je nu nodig hebt om verder te komen. Jij wilt en durft je over te geven aan het proces, waarin precies gebeurt wat er moet gebeuren. Je hebt een open mind en weet dat je met onze hulp uiteindelijk zélf onderzoekt en vindt.
Zoek je pasklare tips, tricks of oplossingen? Een snelle route? Wil je letterlijk van mij vertaalt krijgen wat het paard doet en wat dat betekent? Dan ga je bij ons helaas niet vinden wat je zoekt. Maar twijfel je, al voel je wel iets bij een Retreat? Vraag gewoon een gratis kennismaking aan. Dan bespreken we het samen!

JOUW INVESTERING

De prijs is exclusief btw en eventuele aanvullende opties. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te verkennen, dan ontvang je een offerte op maat! Ook voor vragen kun je het formulier invullen, of me direct appen of mailen.
Betalen in termijnen is mogelijk!

RESET. retreat

1247
  • Intake online (45 min)
  • 3 dagen, 2 nachten
  • Incl. maaltijden, koffie en thee
  • 4 sessies (3u/sessie)
  • Integratie sessie online (45 min)

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is inclusief en wat niet?2022-10-31T11:38:17+01:00

3 dagen, 2 overnachtingen

Inclusief:
Intake online (30 min.)
4 blokken van zo’n 2 uur waarin we kunnen werken met paarden, energiewerk, journalen, stiltewandeling, meditatie, etc.
Vrije tijd voor wandelen/fietsen/bezinken
Opvolgend integratiegesprek online (30-45 min.)
Koffie/thee/fruit/lekkers
2 Gezonde vega(n) lunches
Materialen
Goodybag
Overnachtingen in Boerderij de Heerlijkheid (inclusief schoonmaak, beddengoed en handdoeken)

Exclusief, maar optioneel:
Verzorging van ontbijt/avondeten/boodschappenservice
Haal en brengservice bushalte of station Beilen of Assen
Gebruik van fiets (gratis, maar even aangeven)
Buitenrit in vrije tijd (alleen voor ervaren ruiter)

Het aantal nachten is uit te breiden (en de blokken kunnnen we meer verspreiden), als je langer in Drenthe wilt doorbrengen met meer vrije tijd! Vraag een gesprek aan voor een prijsopgave op maat! Er is veel mogelijk 🙂

 

Waar overnacht ik?2021-12-18T13:20:53+01:00

De luxe studio is net buiten Hoogersmilde gelegen – direct aan het Drents-Friese Wold. Op de begane grond van een oude, rietgedekte boerderij, beschik je over zo’n 35 m2 met een tweepersoons boxspring, wifi, zitgedeelte, keuken en badkamer helemaal voor jezelf.
Je hoeft geen beddengoed/handdoeken mee te nemen of schoon te maken.

Bekijk hier de website van Boerderij de Heerlijkheid (Let op: zelf boeken is NIET nodig!)

Moet ik ervaring hebben met paarden?2023-05-01T14:03:55+02:00

Nee, dat is helemaal niet nodig! De sessies met paarden gaan namelijk over jouw proces en ontwikkeling, niet over het omgaan met of het trainen van een paard. Paarden zijn eigenlijk een (hele goede) ‘tool’ om snel inzicht te krijgen in je doen en laten. We blijven altijd naast de paarden, met beide benen op de grond.

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

INFO/AANMELDEN

Vul het formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Jouw gegevens gebruik ik alleen om een antwoord te sturen, zie ook de privacyverklaring. Ook als je vragen hebt: Stel ze hiernaast, of neem direct contact op via laura@equinoxguidance.nl of 0641847677.

Ga naar de bovenkant