FAQ items aan het laden...
Retreats2021-10-20T13:11:08+02:00

DIVE DEEP

De Retreats zijn voor jou als je in korte tijd de diepte in wilt. Een ripple effect wilt creëren in jouw transformatieproces.  Of dat nou is door veel te doen en leren, of juist door los te (leren) laten en te zijn in het moment…

Wil jij samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit of business? Intensief duiken in jouw denken en voelen? Jouw patronen bewuster krijgen en veranderen? Heb jij behoefte aan helderheid? Focus? Een doorbraak? Of juist aan rust en alle aandacht, tijd en ruimte voor jezelf? Kom langs bij mij en de paarden, dan dompelen we ons erin onder. Ik vind het belangrijk dat jij je volledig welkom en gedragen voelt. Dat je de vrijheid en ruimte voelt om volledig te ontdekken, voelen en ervaren. Dat alles er mag en kan zijn en het proces zich mag ontvouwen. Ik geef de retreats met liefde en volledige aandacht: Puur voor jou.

Ik wil meer weten
Klinkt goed, ik heb interesse!

Jij wilt stappen zetten zonder belemmeringen. Leren wat jou nou echt drijft en blij maakt. Meer leven vanuit je intuïtie, je ziel. Voldoening en geluk halen uit jezelf, uit je werk en de relaties die je hebt. Omdat je voelt dat het anders kan. En omdat je weet dat het je oplevert waar je zo naar verlangd: Vrijheid. Honderd procent jezelf kunnen en durven zijn. Vanuit haar het leven durft te omarmen. Al het fijne en mooie, maar ook het donkere en zware. Het is welkom, omdat jij vol vertrouwen en liefde in het leven staat. Je krijgt energie van wat je doet en laat. Je trekt aan wat je graag wilt. En het leven ontvouwt zich vanuit flow, gemak en overvloed.

Yes, dit wil ik

WAT HOUDT HET IN?

Een uitgebreide deep dive op maat: Van een tweedaags retreat inclusief overnachting tot een meerdaagse vakantie! De overeenkomsten? Intensief bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en/of business, of dat nou neerkomt op werken aan actie en focus, of juist afremmen, ontspanning of overgave.

Gun jezelf de tijd en ruimte tot transformatie. Groei door middel van het werken met paarden, ceremonie, meditatie, kaartlegging, energetische healing… De retreats bevatten allen liefdevolle elementen die ik intuïtief inzet – aangepast op jouw energie, vraagstukken, behoeftes en wensen. We vormen de dag(en) samen, vanuit flow!
Je krijgt de tijd en ruimte om inzichten te laten bezinken en uit te werken. Zo loop je bijvoorbeeld direct het Drents-Friese Wold in voor een wandeling of kun je ideeën uitschrijven in je journal. We doen dat waar behoefte aan is op het moment, dus verderop beschreven inhoud kan en mag afwijken 🙂

Ja! Dit heb ik nodig
Plan een kennismaking in

TESTIMONIALS

“Het was een ervaring die moeilijk te beschrijven is… Een meerdaagse maakt het echt af, je gaat na de meditatie met een haarscherpe intentie de bak in en hebt de tijd om alles te doorvoelen, er over te schrijven en na te bespreken. Op dag twee terug de bak in helpt echt om nog meer helderheid te krijgen en je inzichten verder in te laten dalen. De reiki als toetje helpt echt om als herboren naar huis te kunnen! In de omgeving kun je ook heerlijk wandelen, bij elke stap verder verankeren… zo wordt het weekend echt een krachtig retraite!”

“Wat was het tof!  Door de inzichten en een magisch contactmoment tussen mij en het paard ervaar ik meer kracht. Die kracht geeft rust.
Ik zou een retreat/paardencoaching zeker aanraden. Het is een totaal programma zodat je met zuivere intentie de bak in gaat en twee dagen echt tijd hebt voor jezelf. Tijd om na te denken, te schrijven, maar bovenal te voelen wat alles met je doet!”

“Dankzij Laura en haar paarden heb ik weer een stuk pijn uit het verleden verder kunnen helen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Naast dat verdriet en dankbaarheid er mochten zijn, vond ik de sessie vooral heel liefdevol. De setting was heel veilig en vertrouwd, ik voelde me heel welkom. ”

“Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.”

“Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.”

“Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je geen specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.”

“Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!”

“Je krijgt de boodschap van de paarden die jij moet ontvangen, dat is er zo mooi aan! Het is voor iedereen uniek.”

WAT GAAN WE DOEN?

Elk retreat is een volledige ceremonie voor, door èn over jou. De inhoud geven we samen intuïtief vorm, met een programma volledig aangepast op jouw energie, vraagstukken, behoeftes en wensen!
Om gericht, met liefdevolle aandacht en intentie bezig te zijn met jouw proces, omkleden we de dag(en) met rituelen en meditatiemomenten. In de sessie(s) met paarden observeer, vraag en verduidelijk ik als coach en begeleider. Jij krijgt inzichten, wordt je bewust en hebt alle ruimte om te onderzoeken wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken.
Elementen die ik intuïtief inzet om jou extra te ondersteunen zijn energetische healing, drum, zang en dans, meditatie, een (stilte)wandeling, intuïtief schrijven of het trekken van orakelkaarten. Vooraf en na afloop is er online contact via coachcalls.

Een intuïtief vormgegeven en verzorgde tweedaagse! In te plannen op elke dag van de week, in overleg.
Start om 10 uur en eindigt rond 16 uur de volgende dag. We starten en sluiten af met volle aandacht, middels een openings- en afsluitend ritueel.

Verspreid over de twee dagen kunnen we het volgende inplannen:
Sessie met de kudde
Energetische behandeling (reiki)
Meditaties/visualisaties/kaartlegging/drumsessie
Wandelcoaching of stiltewandeling
Vrije tijd voor schrijven/wandelen/bezinken

Je overnacht in een luxe studio gelegen aan het Drents-Friese Wold.  Je hebt een tweepersoons boxspring, wifi, zitgedeelte, keuken en badkamer helemaal voor jezelf. Je hoeft geen beddengoed/handdoeken mee te nemen of schoon te maken. We overleggen samen de wensen en mogelijkheden met betrekking tot ontbijt, lunch en diner.
Scroll naar beneden voor een foto impressie of bekijk de externe website van Boerderij de Heerlijkheid.

Vooraf vindt een intake plaats en twee weken na het Retreat een follow-up via Zoom of telefoon.

Ik boek een tweedaagse

Wat in twee dagen kan, kan uiteraard ook in meer dagen! Wil je een vakantie in Drenthe aangevuld met sessies, wandelingen, ceremonie of iets anders? Neem contact op, dan stellen we het samen!

Verspreid over de dagen kunnen we het volgende inplannen:
Sessie met de kudde
Energetische behandeling (reiki)
Meditaties/visualisaties/kaartlegging/drumsessie
Wandelcoaching of stiltewandeling
Ceremonie

Je overnacht in een luxe studio gelegen aan het Drents-Friese Wold.  Je hebt een tweepersoons boxspring, wifi, zitgedeelte, keuken en badkamer helemaal voor jezelf. Je hoeft geen beddengoed/handdoeken mee te nemen of schoon te maken.

Scroll naar beneden voor een foto impressie of bekijk de externe website van Boerderij de Heerlijkheid. Daar is ook hun aanbod te vinden m.b.t. kookservice, schilderworkshops en de mogelijkheid (mits ervaren) tot paardrijden in het Drents-Friese Wold.

Vraag een gesprek aan

FOTO IMPRESSIE

WAAR KUNNEN WE ZOAL MEE AAN DE SLAG?

– Blootleggen van patronen en belemmerende overtuigingen
– Leren volgen van het pad dat intuïtief goed voelt voor jou
– Het creëren van andere gewoontes, een ander verhaal
– Leren kennen en benutten van jouw talenten
– Krijgen en behouden van diep en grondig vertrouwen
– Makkelijk keuzes kunnen maken, knopen doorhakken
– Business ideëen onderzoeken of uitwerken

WAT LEVERT EEN RETREAT OP?

– Rust, vrijheid, richting en ruimte in jezelf
– Een mega boost in vertrouwen, energie en gevoel
– Je staat aan het het roer, jij bepaalt
– Je bent bewust en in verbinding met je ware zelf
– Je doet en werkt meer vanuit je gevoel, minder vanuit je hoofd
– Je kent jezelf door en door en weet wat werkt voor jou

Ja, dit wil ik
Ik heb nog een vraag!

WAAROM BIJ MIJ?

Ik vind het heel belangrijk dat je naast inzichten opdoen en bewustwording verruimen, het geleerde ook volledig integreert en kunt toepassen in je dagelijks leven. Dus niet alleen vanuit je hoofd, vanuit ratio… maar vanuit gevoel en ervaren.

Omdat jouw eigen gevonden en gevoelde antwoorden en oplossingen jou veel beter bijblijven dan iets wat je hebt gehoord, besproken of gelezen.
Het persoonlijke proces wat je aangaat met mij en de paarden creëert vrijheid, richting en ruimte. Uniek door de combinatie van coaching met woorden en het ervarend leren met paarden, in de natuur. Daarnaast voeg ik daar nog een vleug spiritualiteit en sjamanistisch gedachtegoed aan toe. Ingrediënten voor een helende, persoonlijke reis met hoofd èn hart, om jouw dromen, doelen en wensen waar te maken. Dichter bij je ware zelf, dat wat jij in essentie bent en wilt doen op aarde.

Ik meld me aan
Ik heb nog een vraag!

JIJ…

wilt investeren in jezelf en een liefdevolle spiegel voorgehouden krijgen, omdat je weet en voelt dat dát is wat je nu nodig hebt om verder te komen. Jij wilt en durft je over te geven aan het proces, waarin precies gebeurt wat er moet gebeuren. Je hebt een open mind en weet dat je met onze hulp uiteindelijk zélf onderzoekt en vindt.
Zoek je pasklare tips, tricks of oplossingen? Een snelle route? Wil je letterlijk van mij vertaalt krijgen wat het paard doet en wat dat betekent? Dan ga je bij ons helaas niet vinden wat je zoekt. Maar twijfel je, al voel je wel iets bij een Retreat? Vraag gewoon een gratis kennismaking aan. Dan bespreken we het samen!

Ik wil graag kennismaken
Wat is precies jouw werkwijze?

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom paarden?2020-10-16T14:03:21+02:00

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

Bij het 2 Day Retreat: Wat is inclusief en wat niet?2021-10-13T11:24:54+02:00

Inhoudelijk:
Intake online
2 Sessies paardencoaching (max. 2u/sessie)
1 Energetische behandeling
Meditaties/visualisaties/kaartlegging
Vrije tijd voor wandelen/fietsen/bezinken
Opvolgende coachcall online

In te plannen in overleg op elke dag van de week. Start om 9:30 uur en eindigt rond 16 uur de volgende dag.

Inclusief:
1 Overnachting
Koffie/thee/fruit/lekkers
Eenvoudige, gezonde vega(n) lunch
Schoonmaak
Beddengoed
Handdoeken
Materialen

Exclusief, maar optioneel (tegen kleine vergoeding):
Extra overnachting(en) – een Holiday Retreat op maat)
Verzorging van ontbijt/avondeten/boodschappenservice/uitgebreidere lunch
Haal en brengservice bushalte of station Beilen of Assen
Gebruik van fiets (gratis, maar even aangeven)
Buitenrit in vrije tijd (alleen voor ervaren ruiter)

Bij een meerdaags retreat: Waar overnacht ik?2021-05-24T22:35:23+02:00

De luxe studio is net buiten Hoogersmilde gelegen – direct aan het Drents-Friese Wold. Op de begane grond van een oude, rietgedekte boerderij, beschik je over zo’n 35 m2 met een tweepersoons boxspring, wifi, zitgedeelte, keuken en badkamer helemaal voor jezelf.
Je hoeft geen beddengoed/handdoeken mee te nemen of schoon te maken.

Bekijk hier de website van Boerderij de Heerlijkheid (Let op: zelf boeken is NIET nodig!)

Ik ben bang voor paarden, is dit wel geschikt voor mij?2019-11-23T17:00:57+01:00

Jazeker. Ik pas de activiteit helemaal aan op jou. We kunnen starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg een sessie kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Moet ik ervaring of affiniteit hebben met paarden?2019-11-23T16:58:05+01:00

Nee, dat is helemaal niet nodig! Equine Assisted Coaching gaat namelijk over jouw proces en ontwikkeling, niet over het omgaan met of het trainen van een paard. Paarden zijn eigenlijk een (hele goede) ‘tool’ om snel inzicht te krijgen in je doen en laten. We blijven altijd naast de paarden, met beide benen op de grond.

JOUW INVESTERING

Onderstaande prijzen zijn inclusief btw voor particulieren, exclusief 21% BTW voor zakelijke klanten. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te verkennen! Ook voor vragen kun je het formulier invullen, of me direct appen of mailen.

2 Days

595

Holiday

op maat

INFO/AANMELDEN

Vul het formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ook als je vragen hebt: Stel ze hiernaast, of neem direct contact op via laura@equinoxguidance.nl of 0641847677.

    Ik heb interesse in/een vraag over:
    2 DagenMeer dagen

    Ik gebruik je gegevens alleen om een antwoord te sturen, zie ook de privacyverklaring.

    Ga naar de bovenkant