FAQ items aan het laden...
Teams2020-10-01T14:58:18+01:00

DOELTREFFEND & VERNIEUWEND

Een hands-on manier van werken, waarbij de focus ligt op de toekomst. Teamactiviteiten met paarden geven niet alleen veel inzichten, teamleden gaan ook op zoek naar oplossingen en praktische toepassingen daarvan op de werkvloer.

In een dagdeel of hele dag komen alle aspecten van samenwerken aan bod. De activiteiten worden toegespitst op specifieke behoeftes van het team.

Vragen die aan de orde kunnen komen zijn:
– Hoe kunnen we onderlinge communicatie verbeteren?
– Hoe kan individueel talent en handelen bijdragen aan de teamprestatie?
– Hoe kunnen we gezamenlijke verantwoording dragen voor eindproduct of –resultaat?
– Wat is het gemeenschappelijke doel?

Ik ontvang graag meer informatie

“Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.”

“Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.”

“Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je een specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.”

“Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!”

TRANSFER NAAR DE WERKVLOER

Door samenwerken met paarden kan een team uit z’n comfortzone komen. Out of the box denken en op een nieuwe, frisse manier naar de zaken kijken.

De coachactiviteiten vormen metaforen voor werksituaties. Ideeën, oplossingen en inzichten die ontstaan en uitgewerkt worden zijn daardoor vrijwel 1-op-1 te vertalen naar de werkvloer.
Voor paarden is heldere communicatie, vertrouwen en duidelijkheid over zaken als leiderschap en verdeling van taken van levensbelang. Een paard is namelijk een kudde- en prooidier met als eerste instinct vluchten bij gevaar. Het maakt ze zeer gevoelig voor hoe kuddeleden, mensen of paarden, zich gedragen en tot elkaar verhouden.

Ik doe een aanvraag
Ik heb nog vragen

SAMENWERKING

Ook het werken met groepen is teamwork. Met oog op de emotionele en fysieke veiligheid van mens en paard zal een sessie dan ook altijd begeleid worden door meerdere gecertificeerde coaches.

Ik werk samen met coaches en trainers van de Wild Flower Academy en met collega’s aangesloten bij het KREAC.

TEAM
WORK

I can do things you cannot, you can do things I cannot; together we can do great things. – Mother Teresa

DE INVESTERING

Het werken met teams betreft altijd maatwerk, vraag vrijblijvend meer informatie en een offerte aan. Ik bespreek graag persoonlijk alle wensen en mogelijkheden.

Ik vraag graag een offerte aan

VEELGESTELDE VRAGEN

Moeten we ervaring of affiniteit hebben met paarden?2019-11-23T17:09:10+01:00

Nee, dat is helemaal niet nodig. Equine Assisted Coaching gaat namelijk over jullie proces en ontwikkeling, niet over het omgaan met of het trainen van een paard. Paarden zijn eigenlijk een (hele goede) ‘tool’ om heel snel inzichtelijk te krijgen wat speelt. We blijven altijd naast de paarden op de grond.

Wat als een deelnemer bang is voor paarden?2020-05-12T14:41:57+01:00

Wij passen de activiteiten altijd aan aan de situatie en deelnemers. Dus ook als er mensen angst hebben voor paarden is het mogelijk een groepssessie te doen.  We kunnen zelfs starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg een sessie kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Waarom kiezen voor teambuilding mèt paarden?2019-11-23T17:04:07+01:00

De interactie met paarden maakt direct zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar wat werkelijk speelt. De coachactiviteiten vormen metaforen voor echte (werk)situaties, waardoor er een goede transfer is van sessie naar werkvloer.
De paarden geven direct feedback, zonder oordeel. Dat maakt ze waardevolle partners in het leerproces van het team. Het geeft inzicht in gedrag, patronen en blokkades. En er is volop ruimte om nieuw gedrag uit te proberen en het verschil te ervaren.

leermeesters paarden coach jezelf zijn zichzelf zijn

INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het formulier in om meer informatie of een offerte aan te vragen. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    De gegevens gebruik ik alleen om een antwoord te sturen, zie ook de privacyverklaring.

    Ga naar de bovenkant