FAQ items aan het laden...
Trajecten2020-11-30T16:54:02+01:00

HOE DAN?

Die vraag stel jij jezelf regelmatig. Je leest veel over persoonlijke ontwikkeling en volgt inspirerende mensen online. Je merkt dat er meer is tussen hemel en aarde en steeds meer mensen lijken hun intuïtie te volgen en een uniek pad in te slaan. Maar als jij stappen wilt zetten, dingen in je leven wilt veranderen, dan kom je jezelf steeds tegen.

De stemmen die jou willen houden waar je bent. Je schiet in de twijfelmodus en vele ‘wat als’ scenario’s passeren de revue. Wat als het niet lukt? Wat als anderen dit stom of gek vinden? En is het wel realistisch, een ander leven creëren? De hypotheek moet toch betaalt worden! Je voelt je steeds minder zeker of dat waar je klaar voor leek wel voor jou is weggelegd. Want als dat zo zou zijn, dan was het je toch al gelukt? Dan had je toch al lang stappen ondernomen?

Jij wilt stappen zetten zonder belemmeringen. Leren wat jou nou echt drijft en blij maakt. Meer leven vanuit je intuïtie, je ziel. Voldoening en geluk halen uit jezelf, uit je werk en uit de relaties die je hebt. Omdat je voelt dat het anders kan. En omdat je weet dat het je oplevert waar je zo naar verlangd: Vrijheid. Honderd procent jezelf kunnen en durven zijn. Vanuit haar het leven omarmen. Al het fijne en mooie, maar ook het donkere en zware. Het is welkom, omdat jij vol vertrouwen en liefde in het leven staat. Je krijgt energie van wat je doet en laat. Je trekt aan wat je graag wilt. En het leven ontvouwt zich vanuit flow, gemak en overvloed.

Yes, dit wil ik

INNER WORK TRAJECTEN

We gaan in een coachtraject de diepte in. Aan de slag met jouw vragen, wensen en doelen. Jouw (onbewuste) patronen, overtuigingen en gevoel. Dat wat aandacht mag ontvangen in het nu. Door met mijn hulp zélf te ondervinden wat jouw antwoorden, oplossingen en uitkomsten zijn, zijn de resultaten van dit traject blijvend. Want naast inzichten en bewustwording, integreer en veranker je ze ook.

De trajecten zijn op maat en ik stel ze in overleg samen. Mijn werk bestaat grotendeels uit sessies in de buitenlucht, mèt paarden. Waarom? Met paarden komen we echt en direct tot de kern, het stuk wat er voor jou toe doet. De setting stimuleert jou om te voelen, ervaren, onderzoeken en experimenteren. Uit je hoofd en naar het nu, worden dingen sneller duidelijk dan in een gesprek, waar ratio toch de overhand heeft. Paarden reageren en spiegelen op een manier die ik als mens nooit kan. Puur door zichzelf te zijn als kudde- en prooidier. Doordat ze afhankelijk zijn van anderen om te overleven, is er voor hen geen ruimte voor mixed-messages, wikken en wegen of bezig zijn met het verleden of de toekomst. De perfecte leermeesters die jou liefdevol, goudeerlijk en zonder oordeel aangeven waar jij mee aan de slag mag.

Ja! Ik heb interesse
Ik heb nog een vraag!

TESTIMONIALS

“Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.”

“Dankzij de sessie bij Laura en haar paarden heb ik weer een stuk pijn uit het verleden verder kunnen helen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Ik zou het iedereen aanraden die met een (levens)vraag rondloopt of issues uit het verleden op een andere manier wil benaderen dan op de stoel bij een psycholoog!”

“Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.”

“Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je geen specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.”

“Wat was het tof!  Door de inzichten en een magisch contactmoment tussen mij en het paard ervaar ik meer kracht. Die kracht geeft rust.”

“Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!”

“Je krijgt de boodschap van de paarden die jij moet ontvangen, dat is er zo mooi aan! Het is voor iedereen uniek.”

“Wauw! Wat was dit mooi om te ervaren! De sessie heeft me een soort rust en vertrouwen gegeven. Dat ik wel kom waar ik naartoe wil als ik mijn eigen pad blijf volgen en mezelf blijf.”

WAT GAAN WE DOEN?

Dat is geheel aan ons en afhankelijk van de vraag en behoefte! Hieronder geef ik je een indruk van de mogelijkheden. We vormen het traject samen.

In de sessies met paarden gaan we aan de slag met een thema of vraag. Als coach observeer, vraag en verduidelijk ik – Jij krijgt inzichten, wordt je bewust en hebt alle ruimte om te onderzoeken wat je wilt en krijgt ook helder hoe je dat gaat bereiken.

Ik meld me aan

Om gerichter, met aandacht en juiste intentie bezig te zijn met jouw proces, bied ik ook ceremonies op maat aan. Als je hier meer over wilt weten, kijk even op de pagina ‘werkwijze’.

Dit is voor mij!

Omdat al mijn werk gericht is op de ervaring van ‘heel worden’, bied ik ook healing in de vorm van energetische behandelingen middels Reiki.
Ter ondersteuning van jouw proces maak ik ook vaak een intuïtieve meditatie/visualisatie op maat en trek ik orakelkaarten. Verder kunnen we ook sessies inplannen zonder paarden. Bijvoorbeeld door een heerlijke wandeling te maken óf gewoon thuis vanaf de bank via online coachcalls.

Verder mag je me op werkdagen mailen of appen.

VIP? That’s me!

WAAR WERKEN WE AAN?

– Blootleggen van patronen en belemmerende overtuigingen
– Het creëren van andere gewoontes, een ander verhaal
– Het volgen van het pad dat intuïtief goed voelt voor jou
– Leren kennen en benutten van jouw talenten
– Krijgen en behouden van diep en grondig vertrouwen
– Makkelijk keuzes kunnen maken, knopen doorhakken
– Prioriteren – you first!

WAT IS HET RESULTAAT?

– Rust, vrijheid, richting en ruimte in jezelf
– Een mega boost in vertrouwen, energie en gevoel
– Je staat aan het het roer, jij bepaalt
– Je bent bewust en in verbinding met je ware zelf
– Je doet meer vanuit je gevoel, minder vanuit je hoofd
– Je kent jezelf door en door en weet wat werkt voor jou

Dit wil ik leren!
Ik wil een kennismakingsgesprek

WAAROM BIJ MIJ?

Ik vind het heel belangrijk dat je naast inzichten opdoen en bewustwording verruimen, het geleerde ook volledig integreert en kunt toepassen in je dagelijks leven. Dus niet alleen vanuit je hoofd, vanuit ratio… maar vanuit gevoel en ervaren.

Omdat jouw eigen gevonden en gevoelde antwoorden en oplossingen jou veel beter bijblijven dan iets wat je hebt gehoord, besproken of gelezen.
Het persoonlijke proces wat je aangaat met mij en de paarden creëert vrijheid, richting en ruimte. Uniek door de combinatie van coaching met woorden en het ervarend leren met paarden, in de natuur. Daarnaast voeg ik daar nog een vleug spiritualiteit en sjamanistisch gedachtegoed aan toe. Ingrediënten voor een helende, persoonlijke reis met hoofd èn hart, om jouw dromen, doelen en wensen waar te maken. Dichter bij je ware zelf, dat wat jij in essentie bent en wilt doen op aarde.

Ik meld me aan

JIJ…

wilt investeren in jezelf en een liefdevolle spiegel voorgehouden krijgen, omdat je weet en voelt dat dát is wat je nu nodig hebt om verder te komen. Jij wilt en durft je over te geven aan het proces, waarin precies gebeurt wat er moet gebeuren. Je hebt een open mind en weet dat je met onze hulp uiteindelijk zélf onderzoekt en vindt.
Zoek je pasklare tips, tricks of oplossingen? Een snelle route? Wil je letterlijk van mij vertaalt krijgen wat het paard doet en wat dat betekent? Dan ga je bij ons helaas niet vinden wat je zoekt. Maar twijfel je, al voel je wel iets bij een Inner Work traject? Vraag gewoon een gratis kennismaking aan. Dan bespreken we het samen!

Ik wil graag kennismaken
Wat is precies jouw werkwijze?

JOUW INVESTERING

Mijn aanbod is voorlopig op donatiebasis (+ eventuele onkosten)! Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voor zakelijke klanten maak ik graag een offerte. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Vergoeding via de zorgverzekering is (nog) niet mogelijk, wellicht is er vergoeding beschikbaar via je werkgever.

Hier is meer over het Intuitive Guidance Project te vinden, de basis van mijn keuze voor deze vorm.

Ik meld me aan!

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom paarden?2020-10-16T14:03:21+01:00

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

Ik heb interesse en wil een afspraak maken, hoe werkt het?2020-07-28T16:39:57+01:00

Allereerst: Wat tof dat je interesse hebt! Hieronder leg ik uit wat je kunt doen:

Een Inner Work Traject starten of een Retreat inplannen?
Je kunt contact met mij opnemen door te bellen, mailen of appen, of vul een van de contactformulieren op deze site in. We prikken in overleg een datum en tijd voor een eerste gesprek/sessie.
Ik stuur je ook een mail met alle informatie. Hier staan bijvoorbeeld links in naar een intakeformulier, praktische informatie, routebeschrijving, etc. Tussentijds ben ik bereikbaar per app of mail voor verdere vragen.

Eerst kennismaken en kijken of ik als coach bij je pas? Boek dan een kennismakingscall (gratis en vrijblijvend). Hiervoor hoef je de deur niet uit, al ben je ook welkom in Hoogersmilde 🙂

Wat voor kleding moet ik aan voor paardencoaching?2020-10-02T13:44:59+01:00

De sessies vinden voor het overgrote deel buiten plaats. Dichte schoenen of laarzen zijn verplicht. Pas je kleding verder aan op de weersverwachting en kies kleding wat een beetje vies mag worden. Ik adviseer verder om geen ringen of grote oorbellen te dragen, andere sieraden zijn geen probleem.
Sessies gaan in weer en wind door, tenzij er gevaarlijke omstandigheden worden voorspeld.

 

Hoe lang duurt een sessie?2020-10-02T13:51:39+01:00

Een sessie paardencoaching duurt zo’n 1,5 tot 2 uur.
Dit is inclusief voor- en eventuele nabespreking bij een Inner Work Traject.

Online sessies via Zoom:
Gratis kennismaking duurt 30 minuten;
Online intake en sessies van de Inner Work Trajecten duren 1 uur;
Opvolgende call na een Retreat duurt zo’n 45 minuten, tenzij anders vermeld.

Ik ben bang voor paarden, is dit wel geschikt voor mij?2019-11-23T17:00:57+01:00

Jazeker. Ik pas de activiteit helemaal aan op jou. We kunnen starten op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard. Misschien leuk om te weten: Veel mensen starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg een sessie kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Moet ik ervaring of affiniteit hebben met paarden?2019-11-23T16:58:05+01:00

Nee, dat is helemaal niet nodig! Equine Assisted Coaching gaat namelijk over jouw proces en ontwikkeling, niet over het omgaan met of het trainen van een paard. Paarden zijn eigenlijk een (hele goede) ‘tool’ om snel inzicht te krijgen in je doen en laten. We blijven altijd naast de paarden, met beide benen op de grond.

leermeesters paarden coach jezelf zijn zichzelf zijn
Ik heb interesse!
Ik wil een kennismakingsgesprek

AANMELDEN

Vul het formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ook als je vragen hebt: Stel ze hiernaast, of neem direct contact op via laura@equinoxguidance.nl of 0641847677.

    Ik gebruik je gegevens alleen om je een antwoord te sturen, zie ook de privacyverklaring.

    Go to Top