WINTER

De natuur heeft losgelaten, zich teruggetrokken en verblijft in rust en stilte. Een tijd in het jaar waarin hetzelfde van ons gevraagd wordt.

Ik nodig je uit naar binnen te keren tijdens een speciale orakelsessie met paarden. Te ‘zoeken’ in de natuur om jezelf te begrijpen (en te zoeken in jezelf om de natuur te begrijpen…). Het winterorakel is een waardevolle & liefdevolle afsluiting van het oude om jezelf op te maken voor het nieuwe.

Ik wil een winterorakel sessie boeken

WAT PAARDEN VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Het winterorakel met Laura voelde als een echt cadeautje. In een veilige en vertrouwde setting wist ze me gelijk op mijn gemak te stellen. De sessie met de paarden was glashelder en confronterend maar gaven me precies dat setje wat ik nodig had. Laura straalde tijdens de sessie veel rust uit en liet alle ruimte om alles er te laten zijn. Het inzicht van de paarden samen met de mooie boodschappen van de kaarten die Laura trok hebben me geholpen mijn intenties voor 2022 nog helderder te krijgen!

Charlotte

Ik vond het winterorakel met Laura en de paarden super bijzonder! Het is ongelooflijk hoe goed de paarden je aanvoelen. Zodra ik druk aan het denken was in plaats van voelen gaven ze dat heel duidelijk aan. Laura is een lieve, geduldige coach. Ik ben met mooie inzichten weer naar huis gegaan. Bedankt Laura en Britthee.

Stefanie

“Tijdens de sessie kon ik niks anders doen dan mij overgeven aan het moment en die controle loslaten. De paarden zorgen voor zo een natuurlijke, rauwe en toch veilige energie. Met daarbij een fijne begeleiding van Laura, waarbij er maar weinig woorden nodig waren. Ik heb er voor mijzelf duidelijke, soms iets wat confronterende, boodschappen uit kunnen halen. Boodschappen waar ik ook na de sessie mee aan de slag kon!”

Shayna

“Dankzij Laura en haar paarden heb ik weer een stuk pijn uit het verleden verder kunnen helen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Naast dat verdriet en dankbaarheid er mochten zijn, vond ik de sessie vooral heel liefdevol. De setting was heel veilig en vertrouwd, ik voelde me heel welkom. ”

Lotte

“Wat was het tof!  Door de inzichten en een magisch contactmoment tussen mij en het paard ervaar ik meer kracht. Die kracht geeft rust.
Ik zou een sessie zeker aanraden.”

Marije

“Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!”

Esther

“Je krijgt de boodschap van de paarden die jij moet ontvangen, dat is er zo mooi aan! Het is voor iedereen uniek.”

“Paarden signaleren en voelen haarfijn of je gedachten/gevoelens kloppen met wat zij zien en voelen. Je houdt ze niet voor de gek. Dat kan confronterend zijn, maar deze confrontatie hielp me eerlijk tegen mezelf te zijn.”

Sander

“Paarden zijn perfecte coaches en het verbaasde mij hoe ze feedback geven op wat je doet. Vooral de feedback op de dingen waar je je niet bewust van bent is interessant.”

Ingrid

“Een hele bijzondere manier om te ervaren hoe fijngevoelig paarden zijn en hoe goed ze kunnen spiegelen. Zeker een aanrader, ook als je geen specifieke vraag hebt kan het veel inzicht geven.”

Esther

VAN OUD NAAR NIEUW

Misschien doe je weleens een nieuwjaarslegging met orakelkaarten om te zien wat het jaar voor jou in petto heeft. In deze sessie mag jij de kudde raadplegen en inzichten ontvangen over jezelf!

Welke intentie neem je mee het nieuwe jaar in? Wat zijn sleutelwoorden of boodschappen voor jou? Waar mag jij je op focussen? En waar ben je dankbaar voor? Wat neem je mee 2022 in en wat laat je liefdevol achter? Alle antwoorden zitten in jou, al zijn ze meestal nog onbewust. Door samen met de paarden op onderzoek uit te gaan, maken we het bewust tijdens de winterorakel sessie.

Bekijk de agenda en reserveer jouw plek!

ALLEEN DEZE WINTER

Normaal bied ik geen losse sessies aan…maak jij gebruik van deze kans? Ontvang inzichten, helderheid en waardevolle boodschappen over jezelf en jouw levenspad.

Ik bied het winterorakel special aan in december, januari en februari. Reserveer heel simpel zelf een dag en tijd via onderstaande kalender! Na reservering ontvang je een persoonlijke bevestigingsmail met praktische informatie en een betaallink. De prijs is inclusief btw, bekijk/download hier de algemene voorwaarden.

Goed om te weten: hoewel ik aanraad de sessie live in Drenthe te volgen, is het winterorakel ook op afstand te boeken! Geef dit even duidelijk aan bij het reserveren. De sessie met paarden beleef je dan via je computer (aanbevolen), tablet of telefoon, terwijl ik me tussen de paarden begeef en alles voor je film.

Winterorakel

752 uur
  • Koffie/thee en iets lekkers
  • Kort intentiegesprek met kaartlegging
  • Sessie met de kudde
  • Live in Drenthe, maar ook online te volgen

RESERVEER DIRECT

Heb je een vraag, staat er geen passende optie voor jou in de agenda, of heb je liever eerst persoonlijk contact? Stuur me dan even een bericht :)!